BAB Galéria

További info

Webshop

További info

Art Brut

További info

Alkotók

További info

BETŰMÉRET

Múzeumok a kertben -Kertek és múzeumok

 

Kertem, kertem, mondd meg nékem…
Mutasd a kerted, mi megmutatjuk személyiséged rejtett oldalát!

●Miként ad képet személyiségedről egy farajz?
●Hogyan képes megjeleníteni a famotívum az egyéni életutat?
●Mit szimbolizál az Égig Érő Fa a magyar hagyományban?

Ha szeretnél választ kapni ezekre a kérdésekre, látogass el a Budapest Art Brut Galéria sátrához a Múzeumok Majálisa rendezvénysorozat keretein belül!

Megtudhatod, hogy kedvenc fád alapján milyen jellembeli sajátosságokkal rendelkezel, hogy kedvenc virágod alapján melyek a legjobb tulajdonságaid, s melyek azok a kerttípusok, amelyek leginkább passzolnak személyiségedhez!
A személyiségtesztek mellett kiemelt szerep jut majd a művészi alkotótevékenységnek: a sátrunkban elhelyezünk 3 festőállványt, hogy megtapasztalhasd a szabad alkotás örömét!
Találkozzunk május 20-21-én a Múzeumkertben!

Rólunk: 
Alapítványunk a rehabilitációs és reintegrációs munkája során jó eredménnyel alkalmazza a művészet- és kreatív terápiát. A művészetterápia és a művészeti alkotó tevékenység komoly segítséget jelent a mentális betegségek leküzdésében és a betegségből való felépülés folyamatában.
A Budapest Art Brut Galéria éppen azért született meg, hogy az outsider, art brut művészek és művészetterápiás műhelyek számára bemutatkozási lehetőséget biztosítson. Küldetése, hogy programjaival hozzájáruljon a mentális betegségekkel élő személyeket érintő társadalmi szemlélet és élőítélet kedvező irányú változásához, valamint a kulturális és művészeti életben való esélyegyenlőség megteremtéséhez.

 

Bővebb információ a rendezvényről:

http://muzeumokmajalisa.hu/

https://www.facebook.com/babgaleria/

 

Sajó Boglárka: Cím nélkül, 2013, akrill, szürkelemez, 35 x 50 cm, Budapest Art Brut Galéria Gyűjteménye