Ki? Mit? Tud? – tehetségkutató és tehetséggondozó program

A Ki? Mit? Tud? – tehetségkutató és tehetséggondozó program pszichoszociális fogyatékossággal élő személyek részére 2011 óta kerül megrendezésre. Először csak a saját klienseink és a budapesti partnerszervezeteink kliensei kerültek meghívásra. A programnak komoly visszhangja volt a médiában és szakmai körökben, így felmerült az igény a program országos szintű kiterjesztésére. 2016-tól négy országos elődöntőt követően kerül sor a döntőre. Az elődöntőket az ország 4 régiójának megfelelően Sopronban, Mohácson, Egerben és Budapesten szervezzük meg annak érdekében, hogy lehetőséget biztosítsunk minél több szervezet és egyén részvételére. 2021-ben először jelezték részvételi szándékukat határon túli magyar szervezetek Szlovákiából és Romániából.
A Ki? Mit? Tud?-ra évente 40-50 szervezet regisztrálja a klienseit, ez átlagban 450 pszichoszociális fogyatékossággal élő személy aktív bevonását jelenti, akik közel 120 egyéni és csoportos produkciót mutatnak be a közönség és a szakmai zsűri előtt.
A programok szervezésében és lebonyolításában jelentős szerepet kapnak a mentális fogyatékossággal élő klienseink, akik alkotóként, résztvevőként is közreműködnek a programon.