Az idei jubileumi év a PsychArt24 Művészeti Maraton történetében, ugyanis az esemény szeptemberben 10. alkalommal kerül megrendezésre, ezúttal két helyszínen: Budapesten és Debrecenben!

A Moravcsik Alapítvány által szervezett 24-órás rendezvény egy közös kreatív alkotó program, ahol együtt alkotnak pszicho-szociális fogyatékossággal élők és mentálisan egészségesek egyaránt. Az esemény célja, hogy csökkentse az előítéletet a mentális betegséggel élőkkel szemben, miközben egy szórakoztató kulturális programot nyújt a résztvevők számára! Az eseményen való részvétel regisztrációhoz kötött, melyet ingyenesen a helyszínen, az esemény napján tudtok megtenni. Az alkotáshoz az alapítvány minden eszközt biztosít, de ha nem akarnál megválni a saját, jól bevált ecsetedtől, akkor hozhatod azt is! Az eseményt folyamatosan frissítjük, érdemes figyelemmel kísérni!

Helyszínek: Budapest: Semmelweis Egyetem EOK, 1094, Budapest, Tűzoltó u. 37-43. Debrecen: Debreceni Egyetem Élettudományi Központ, 4032, Debrecen, Egyetem tér 1.