Lépj ki a komfortzónádból, és tarts velünk egy szociálisan érzékenyítő, mégis kreatív és szórakoztató programon. Szeretettel várunk minden kedden délután 14:00-tól 17:00-ig a Budapest Art Brut Galériában, a nyitott művészetterápiás foglalkozásunkra. A Keddi Kreatív alkalmain minden héten  új emberekkel találkozhatsz és részese lehetsz egy olyan antistigma programnak, melynek különlegessége, hogy mentális betegséggel élő és egészséges emberek együtt vehetnek részt rajta.

A művészetterápiás foglalkozás ez esetben nem zárt csoportban zajlik, ezért az elmélyülés és a terápiás hatás korlátozottabb. Egy-egy foglalkozás közel 3 órás, amely 4 fő részből áll: bemutatkozás, progresszív relaxáció, irányított alkotás, záró megbeszélés.

Az alkotáshoz szükséges eszközöket a Galéria biztosítja. Az első foglalkozáson ingyenes a részvétel, így lehetőséged nyílik díjmentesen kipróbálni a programot. A továbbiakban, alkalmanként 3000.- forint a részvételi díj, amellyel hozzájárulsz a program fenntartásához.

A program vezetője: Kerényi Viktória, komplex művészeti terapeuta

A részvétel regisztrációhoz kötött, ha jelentkeznél vagy kérdésed van programjainkkal kapcsolatban, írj nekünk a bpartbrut@moravcsikalapitvany.hu email címre.